Selectiecommissie

Anne Buit

Anne Buit

Mijn passie is om ondernemers te begeleiden in hun plannen voor de toekomst. Prachtig vind ik dat ondernemers zich inzetten met hun kracht en passie en dat daar mooie bedrijven uit voortbloeien. En het allermooiste is als ik daar een steentje in kan bijdragen… het succes laten bekronen met een eervolle ondernemersprijs.

Cas Matthijssen

Cas Matthijssen

Woonachtig in Stramproy, gepensioneerd, laatste beroepsmatige bezigheid plv. Algemeen Secretaris bij de Limburgse Werkgevers Vereniging.

F. Jacobs

Fons Jacobs

Voormalig burgemeester Nederweert, Brunssum en Helmond. Thans adviseur en interim-management bij Fons Jacobs Advies.

Jury

Wynand Bodewes

Wynand Bodewes

Is verbonden aan de Maastricht School of Management (http://www.msm.nl) en daar als Associate Professor of Entrepreneurship verantwoordelijk voor het inspireren en opleiden van toekomstig ondernemend talent. Vanuit MSM ondersteunt hij de persoonlijke ontwikkeling van (jonge) professionals in Nederland en de rest van de wereld.”

Joep van de Voort

Joep van de Voort

Tot 2013 werkzaam geweest bij Ernst & Young Accountants waarvan 23 jaar als partner. In deze periode 10 jaar regiovoorzitter Zuid geweest (Zeeland, Brabant en Limburg).

Portefeuille omvatte een breed scala aan klanten variërend van internationaal beursgenoteerd tot grote familievennootschappen.

Vanaf uittreden bij 6 ondernemingen betrokken als commissaris/adviseur.

Henk van Houtum

Henk van Houtum

Ondernemer gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie.
Tot 2014 werkzaam geweest in het eigen bedrijf, Van Houtum, als algemeen directeur.

Naast commissariaten betrokken bij meerdere maatschappelijke organisaties in toezichthoudende functies alsmede voorzitter brancheorganisatie Koninklijke VNP (Vereniging van Nederlandse Papier- en kartonfabrieken) en ambassadeur Keyport 2020.

Sponsoren