Derde editie Weerterlandprijs kom eraan!

Het Weerterland telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers met diensten en producten om trots op te zijn! De Weerterlandprijs biedt een podium om deze ondernemers en onze regio in de schijnwerpers te zetten en te verbinden.

De eerste editie dateert alweer uit 2014 werd en werd gewonnen door geitenmelkerij Van Summeren uit Stramproy. In 2016 viel deze eer te beurt aan Moonen Packaging en ook de Fresh Allstars (Productprijs) en Slim in ICT (Rabobank Verbindingsprijs) vielen in de prijzen.

De winnaars van de prijzen zijn tot op de dag van vandaag nog zeer enthousiast over het podium en de kansen en mogelijkheden die de prijs hen geboden heeft. Op woensdag 7 november 2018 wordt de Weerterlandprijs voor de derde keer uitgereikt!

Weerterlandprijs 2018
In de editie van 2018 kunnen ondernemers uit zowel Nederweert als Weert meedingen naar de Ondernemersprijs en de Rabo Verbindingsprijs. MKB Limburg, LLTB, Park Management, Rotary en de gemeentes Weert en Nederweert zullen gezamenlijk deze prijs organiseren