Het Weerterland telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers met diensten en producten om trots op te zijn! De Weerterlandprijs biedt een podium om deze ondernemers en onze regio in de schijnwerpers te zetten en te verbinden.

De eerste editie dateert alweer uit 2014 werd en werd gewonnen door geitenmelkerij Van Summeren uit Stramproy. In 2016 viel deze eer te beurt aan Moonen Packaging en ook de Fresh Allstars (Productprijs) en Slim in ICT (Rabobank Verbindingsprijs) vielen in de prijzen.

De winnaars van de prijzen zijn tot op de dag van vandaag nog zeer enthousiast over het podium en de kansen en mogelijkheden die de prijs hen geboden heeft. Op woensdag 7 november 2018 wordt de Weerterlandprijs voor de derde keer uitgereikt!

Weerterlandprijs 2018
In de editie van 2018 kunnen ondernemers uit zowel Nederweert als Weert meedingen naar de Ondernemersprijs en de Rabo Verbindingsprijs. MKB Midden-Limburg heeft als initiatiefnemer van deze prijs wederom een breed gedragen organisatiecomité geformeerd, waarin alle geledingen van het Weerter en Nederweerter bedrijfsleven en beide gemeentes zijn vertegenwoordigd.

Sponsormogelijkheden gemeentes en bedrijven
De stichting werkt met vrijwilligers die geheel kosteloos de organisatie, selectie en uitvoering op zich nemen. Serviceclub Rotary Land van Horne heeft wederom toegezegd de organisatie van de feestavond op zich te nemen. Om een event van deze omvang en impact ook nu weer tot een succes te maken rekenen wij op de financiële en praktische steun van zowel bestuurders als ondernemers.

Draagt u de ondernemers in het Weerterland een warm hart toe en zoekt u een podium om in contact te komen met ondernemend Nederweert en Weert? Dan vragen wij u om de Weerterlandprijs met een sponsorbijdrage te steunen. Nadere uitleg over de sponsormogelijkheden vindt via de onderstaande knop.

Namens alle vrijwilligers en namens de gehele organisatie bedanken wij u bij voorbaat voor uw steun en uw belangstelling!

Voorzitter Weerterlandprijs
Thijs Truijen

Aanmelden

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze privacy verklaring:
http://www.weerterlandprijs.nl/privacy-verklaring/