Skip to main content
Algemeen

Genomineerden Weerterlandprijs 2023 bekend

By 4 oktober 2023No Comments

Wie wint de ondernemersprijs van Nederweert en Weert in 2023? Wie ontvangt de Rabobank Verbindingsprijs en welke bedrijven presenteren zich als Belofte van het Weerterland op het podium van het Munttheater?

De Weerterlandprijs wordt na vier succesvolle eerdere edities op 24 oktober 2023 wederom uitgereikt aan een van de succesvolle, ondernemende bedrijven die Nederweert en Weert rijk zijn. Het doel van MKB Limburg, de initiatiefnemer van deze prijs, is de Weerterland ondernemers, met hun producten of diensten, in de schijnwerpers te zetten, te verbinden en versterken. De prijs bestaat uit de Ondernemersprijs, de Rabobank Verbindingsprijs en wordt inmiddels breed gesteund door de beide gemeentes en het bedrijfsleven. Daarnaast biedt de Weerterlandprijs een podium aan drie startende ondernemers onder de naam “De Belofte”. Rotaryclub Weert land van Horne organiseert wederom de feestelijke finaleavond in het Munttheater. Uit de vele mooie en bijzondere inzendingen is een selectie gemaakt van bedrijven die kans maken op de titels.

Weerterlandprijs 2023
Vanuit de aangemelde bedrijven heeft de selectiecommissie in goed overleg, 3 genomineerden voor de Weerterlandprijs geselecteerd. Deze bedrijven worden door een onafhankelijke jury bezocht waarna de winnaar op 24 oktober in het Munttheater bekend wordt gemaakt. De genomineerde bedrijven zijn;

  • JCS Partyrent, Ospel, Joey en Christianne Sonnemans
  • Multitube Engineering BV, Weert, Leon Coolen & Jan Verhees
  • Rijvers BV, Weert, Chris Wiermans

Belofte van het Weerterland 2021
Op 13 september geven de aangemelde Beloftes een korte pitch aan een jury en de leden van Rotary Weert Land van Horne. Na deze pitches worden 3 kandidaten geselecteerd die na een intensieve begeleiding zich mogen voorstellen op 24 oktober op het grote podium van het Munttheater.

Rabobank Verbindingsprijs
Ook deze editie heeft Rabobank Weerterland en Cranendonck het initiatief genomen om een prijs toe te kennen aan bedrijven die op een unieke, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan. De genomineerden worden binnenkort bekend gemaakt.

Bekendmaking winnaars in Munttheater
De winnaars van de Weerterlandprijs, de Verbindingsprijs en de drie pitches van de Beloftes worden tijdens de feestelijke bijeenkomst op 24 oktober in het Munttheater voorgesteld. De presentatie van de feestavond is in handen van L1 presentatrice Vivian Lataster en TEDx spreker Richard de Hoop! Naast een wervelende presentatie neemt Richard de bezoekers mee in “Futureproof ondernemen” en geeft zijn visie op ondernemerschap en succesvol omgaan met veranderingen die op je pad komen. De avond wordt afgesloten met een informele netwerkborrel. Meer informatie over deze avond en over de Weerterlandprijs vindt u op www.weerterlandprijs.nl

Voor de redactie:
Voor meer informatie over dit evenement kunt u contact opnemen met Thijs Truijen.
Tel. 0495-712433, email;
info@weerterlandprijs.nl