Skip to main content

De presentatie van de feestelijke eindmanifestatie op 7 november is in handen van de Weerter Kelly Weekers, voormalig Miss Nederland en succesvol onderneemster.

Als model en Miss Nederland vloog ze de hele over wereld, maar besloot ze haar interesse in de mens verder te willen bestuderen. Zij behaalde na haar succesvol afgeronde universitaire studie Psychologie en Neurowetenschappen nog een master aan de Universiteit van Utrecht. Opgegroeid in een ondernemersgezin was het starten van een eigen onderneming als coach de logische volgende stap. Inmiddels draagt zij naast haar doctorandus titel ook die van Tony Robbins Life & Board Certified Coach. Ook is zij founder van online wellbeing platform GZNDenzo.nl wat zij in augustus 2018 heeft verkocht.

Vandaag de dag helpt Kelly startende en groeiende zelfstandige coaches, consultants en adviseurs door de 6-cijfers te breken en op te schalen met haar online coaching programma ‘Succesvol Ondernemen’. Als Life & Business Board Certified Coach werkt zij exclusief 1 op 1 met klanten.

Kelly verschijnt met regelmaat als expert in RTL Boulevard, in bladen en bij bedrijven. Zij wordt geprezen om de wijze waarop zij wetenschappelijk onderbouwde kennis en haar jarenlange ondernemerservaring op een nuchtere manier omzet naar handvaten voor de dagelijks praktijk zodat iedereen deze succesvol kan toepassen.

Kaarten voor de feestelijke eindmanifestatie zijn vanaf 15 september te verkrijgen via de website www.munttheater.nl.