Skip to main content

De Weerterlandprijs is op stoom! Een groot aantal genomineerde bedrijven hebben zich aangemeld, de eerste kennismakingen hebben plaatsgevonden, de bedrijven bereiden zich voor op de komst van de jury en… Marco Aarnink hangt zijn pak klaar en bereidt een inspirerende speech voor!

Jawel, u leest het goed tijdens de Weerterland prijsuitreiking op 7 november 2018 in het Munttheater te Weert zal top ondernemer en inmiddels zeer gewaardeerde spreker Marco Aarnink (32), oprichter van drukwerkdeal.nl ondernemend Nederweert en Weert toespreken.
Even voorstellen….
Je bedrijf voor 24 miljoen euro aan een international verkopen is een mooi succes. Maar als je dit doet terwijl je nog maar 28 jaar oud bent, is dat op z’n zachtst gezegd bijzonder. Marco Aarnink flikte het in 2014 met Drukwerkdeal. Een uitmuntend staaltje ondernemerschap.

Hoe is zijn zaak eigenlijk zo’n grote speler in de drukwereld geworden? Hoe managet hij groei? Waar moest hij op letten toen hij zijn bedrijf verkocht en wat is hij van plan met zijn nieuwe kindje Print.com? Benieuwd naar zijn het succesverhaal van Marco Aarnink? Kom naar de uitreiking van de Weerterlandprijs en laat je inspireren door deze ontzettend leuke, jonge ondernemer!

Kaarten voor de feestelijke eindmanifestatie zijn voor 48,40 euro te verkrijgen via de website www.munttheater.nl.