Skip to main content

Door de heersende Coronacrisis zal ook de Weerterlandprijs 2020 geen doorgang vinden in zijn bestaande vorm. De Weerterlandprijs wordt tweejaarlijks georganiseerd om het ondernemerschap in Nederweert en Weert een boost te geven. De prijs bestaat uit een ondernemersprijs en de Rabobank Verbindingsprijs. Hiernaast werd dit jaar voor het eerst een prijs voor startende ondernemingen “de Weerterland belofte” toegevoegd. Het doel van MKB Limburg, de initiatiefnemer van de prijs, is het in de schijnwerpers zetten van ondernemers uit het Weerterland en ze te verbinden en versterken.

Het bestuur heeft besloten de vierde editie die gepland stond op 4 november 2020 niet door te laten gaan in zijn huidige vorm omdat deze niet past bij de uitdagingen van ondernemers op dit moment.

Alternatieve invulling
De Weerterlandprijs begrijpt als geen ander de moeilijke situatie waarin vele ondernemers zich bevinden en zoekt een alternatieve invulling om ondernemers een hart onder de riem te steken.
Voorzitter Thijs Truijen licht toe; “de Weerterlandprijs is veel meer dan een wedstrijd om een prijs te winnen. Het verbinden, inspireren en ondersteunen van ondernemerschap staan centraal. Dit zijn thema’s die juist nu, in deze voor vele ondernemers onzekere tijden, van groot belang zijn.”
Laat daarom 4 november zéker in de agenda staan. De ontwikkelingen en mogelijkheden worden op de voet gevolgd om tegen die tijd een zo relevant mogelijke invulling te kunnen geven. Meer informatie hierover volgt.

De laatste editie van de Weerterlandprijs, die plaatsvond op 7 november 2018 in een uitverkocht Munttheater, werd gewonnen door Herpertz kraanverhuur uit Nederweert. Het weerter bedrijf Kr8tig mocht zich winnaar van de Rabobank verbindingsprijs noemen.

Weerterlandprijs
De Weerterlandprijs is een initiatief van MKB Limburg. Het initiatief wordt breed gesteund door het LLTB, Parkmanagement, de beide gemeentes, Rotaryclub Weert land van Horne en het bedrijfsleven. Meer informatie en een impressie van eerdere edities kunt u vinden op www.weerterlandprijs.nl.