Skip to main content

De Belofte van het Weerterland

Dit jaar is er ook weer in het bijzonder aandacht voor ondernemingen in groei. Om deze bedrijven in de spotlight te zetten is er “De Belofte van het Weerterland” die aan startende ondernemers uitgereikt gaat worden.

Wat houdt de De Belofte van het Weerterland precies in?

Binnen de regio willen wij (startende) ondernemers met jonge bedrijven (tussen de twee en vijf jaar) het ondernemend podium bieden van de Weerterlandprijs. Deze bedrijven mogen zich voorstellen aan een groep ondernemers uit Weert en Nederweert. Tijdens deze pitch dienen zij deze ondernemers overtuigen van hun potentie, toekomstbeeld en ondernemerschap.

Vervolgens mogen er drie bedrijven zich voorstellen tijdens de Weerterlandprijs uitreiking op 24 oktober 2023 in het Munttheater. Een uniek moment om de regio kennis te laten maken met jouw bedrijf en je ambitieuze toekomstplannen. Ben jij of ken jij die ondernemer die deze prijs verdiend?

Criteria

 • gevestigd in Nederweert of Weert
 • onderneming bestaat tussen de 2 en 5 jaar
 • fulltime bezig met bedrijf
 • duidelijke toekomstvisie met groeipotentieel

Nominatieformulier de Belofte van het Weerterland

Vul onderstaand nominatieformulier in en trigger in ieder geval je eigen ontwikkeling.  Tickets

   

  Kaarten kun je bestellen via de website of de Theaterkassa van het Munttheater.

  De theaterkassa aan het collegeplein in Weert is geopend van wonensdag t/m zaterdag van 12:30 u tot 17:00 uur.

  Weerterlandprijs

   

  De Weerterlandprijs wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Om elke ondernemer een kans te geven kunnen bedrijfsorganisaties, en ondernemers zelf, een nominatie invullen.

  De Belofte

   

  Bestaat je bedrijf tussen de 2 en 5 jaar, ben je er full-time mee bezig en heb je een duidelijke en inspirerende visie? Dan maak je kans om jouw verhaal te presenteren, nomineer jezelf.

  Over de Weerterlandprijs

  Het Weerterland telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers om trots op te zijn! De Weerterlandprijs biedt een podium om deze ondernemers in de schijnwerpers te zetten.

  Stichting Weerterlandprijs 2019. Een initiatief van MKB Limburg.
  Privacy verklaring

  Design en ontwikkeling door Buro Beeldvang.