Rabobank

Verbindingsprijs

Als coöperatieve bank kent de Rabobank als geen ander de kracht van samenwerken. Daarom wil Rabobank Weerterland en Cranendonck een prijs toekennen aan bedrijven die samenwerken.  Bedrijven die op een bijzondere, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan, verdienen de Verbindingsprijs. Op de avond dat de Weerterlandprijs wordt uitgereikt, op 7 november 2018, wordt ook deze Verbindingsprijs uitgereikt.

Voor bijzondere samenwerkingsverbanden

Samenwerken is een aantrekkelijke optie voor groei, die in de ogen van de Rabobank nog vele kansen biedt. Samenwerken of de verbinding aangaan kan op verschillende manieren. Met leveranciers, met klanten in co-creatie, met andere merken, gebruik makend van elkaars distributiekanalen of in een platform waarin bedrijven bijvoorbeeld elkaars competenties delen. Vooral samenwerkingsverbanden “buiten de gebruikelijke paden om” verdienen de Verbindingsprijs. Uiteraard heeft de samenwerking succes of te verwachten succes.

Welke bedrijven hebben zo’n bijzondere verbinding?

Omdat we de prijsuitreiking combineren met de Weerterlandprijs is het vereist dat één van de samen-werkende bedrijven in Weert of Nederweert gevestigd is. Verder is het belangrijk om in te schatten dat de verbinding of samenwerking medio oktober 2018 nog van kracht is of dat er op relevante wijze op terug gekeken kan worden. Verder bent u vrij in uw keuze. Sector, groot of klein maakt geen verschil. Ook maakt het niet uit bij welke bank de bedrijven bankieren. Het gaat om de verbinding. U mag meerdere samenwerkingsverbanden nomineren.

Wie komt er in aanmerking voor deze prijs

Iedereen in de Weerterland regio kan bijzondere en samenwerkingsverbanden met ons delen voor 23 september a.s. Vervolgens krijgen de drie genomineerden partijen de kans om samenwerking te presenteren aan de jury. Deze onafhankelijke jury bepaalt uiteindelijk wie de prijs verdient. Op 7 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Wat krijgt de winnaar van de Rabobank Verbindingsprijs?

De genomineerde en winnaar krijgt op de eerste plaats publiciteit en aandacht voor zijn bijzondere samenwerking. Dit helpt om de samenwerking verder te stimuleren. Daarnaast ontvangt de winnaar een mooie symbolische prijs.

Genomineerden 2018

Genomineerden voor deze prijs waren Kr8tig uit Weert, samenwerkingsverband boeren van Nederweert en de stichting Wieert Amezieertj uit Weert.

Tickets

 

Kaarten kun je bestellen via de website of de Theaterkassa van het Munttheater.

De theaterkassa aan het collegeplein in Weert is geopend van wonensdag t/m zaterdag van 12:30 u tot 17:00 uur.

Sponsoren

 

De stichting Weerterlandprijs is bijzonder blij met de ondersteuning van de vele partijen. Wilt u de stichting ook ondersteunen? Wordt dan sponsor en bekijk onze mogelijkheden.

Foto’s

 

Van voorgaande edities zijn foto’s genomen. Benieuwd of je gespot bent? Ga dan naar het foto album en selecteer een betreffende editie.

Over de Weerterlandprijs

Het Weerterland telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers om trots op te zijn! De Weerterlandprijs biedt een podium om deze ondernemers in de schijnwerpers te zetten.

Stichting Weerterlandprijs 2019. Een initiatief van MKB Limburg.
Privacy verklaring

Design en ontwikkeling door Buro Beeldvang.