Wat is de

Weerterlandprijs?

De prijs

Het Weerterland telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers om trots op te zijn! De Weerterlandprijs biedt een podium om deze ondernemers in de schijnwerpers te zetten. De Weerterlandprijs wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Deze ondernemersprijs wordt toegekend aan de best presterende ondernemer uit de regio Weert en Nederweert.

Het is de ambitie van de organisatie om deze prijs elke twee jaar uit te reiken aan een van de drie genomineerde ondernemers. Op deze manier brengen wij hen extra onder de aandacht bij het Weerterland publiek en zo stimuleren wij het ondernemersklimaat. Daarbij zetten we bedrijven ook aan tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en het uitdragen van al hun kwaliteiten als ambassadeurs voor de Weerterland ondernemersbelangen.

Dit alles komt tot stand door een samenwerking tussen MKB Limburg, de Gemeentes Weert en Nederweert en vele initiatiefnemers die de regio een warm en ondernemend hart toedragen. Door deze sterke, loyale, lokale partijen bij de organisatie te betrekken creëren we een podium voor het ondernemend Weerterland, dat laat zien hoe succesvol, veelbelovend deze regio is, gewoon iets om trots op te zijn.

De verkiezingen

De winnaar van de ondernemersprijs wordt gekozen uit een drietal genomineerde ondernemers. Om elke ondernemer een kans te geven kunnen naast banken en accountants ook bedrijfsorganisaties nominaties aandragen maar ook ondernemers zelf kunnen een nominatie invullen. Het nominatieformulier staat op deze pagina. De aanmeldingstermijn sluit op 7 juli 2018.

Jurering

Een selectiecommissie kiest voor de ondernemersprijs uit alle genomineerde ondernemers drie finalisten. De onafhankelijke jury, een drietal ‘deskundigen op afstand’, wijst een van deze finalisten aan als winnaar van de ondernemersprijs.

Tickets

 

Kaarten kun je bestellen via de website of de Theaterkassa van het Munttheater.

De theaterkassa aan het collegeplein in Weert is geopend van wonensdag t/m zaterdag van 12:30 u tot 17:00 uur.

Sponsoren

 

De stichting Weerterlandprijs is bijzonder blij met de ondersteuning van de vele partijen. Wilt u de stichting ook ondersteunen? Wordt dan sponsor en bekijk onze mogelijkheden.

Foto’s

 

Van voorgaande edities zijn foto’s genomen. Benieuwd of je gespot bent? Ga dan naar het foto album en selecteer een betreffende editie.

Over de Weerterlandprijs

Het Weerterland telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers om trots op te zijn! De Weerterlandprijs biedt een podium om deze ondernemers in de schijnwerpers te zetten.

Stichting Weerterlandprijs 2019. Een initiatief van MKB Limburg.
Privacy verklaring

Design en ontwikkeling door Buro Beeldvang.